РЕЦЕНЗІЯ на підручник «Вступ до українського права», за ред. Бернда Візера, Ярослава Лазура та Олександра Білаша («Einführung in das ukrainische Recht» / B. Wieser, Y. Lazur, O. Bilash)

Автор(и)

  • О.А. Гавриленко професор кафедри міжнародного і європейського права юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, доктор юридичних наук, професор , Україна

DOI:

https://doi.org/10.24144/2307-3322.2021.63.57

Анотація

Законодавство України впродовж багатьох останніх років викликає неабиякий інтерес у вчених та практиків Центральної та Західної Європи. Спільні правові дослідження вже стають невід’ємною частиною правничої науки європейського простору, водночас складність їх проведення і досі зумовлена мовними бар’єрами, проблемами у правильному розумінні та використанні юридичної термінології, і звичайно ж є неможливим проведення науково-правових досліджень без якісного знання методології та національних особливостей юридичної науки. Німецькомовний підручник «Вступ до українського права» («Einführung in das ukrainische Recht») за редакцією проф. Бернда Візера, проф. Ярослава Лазура та доц. Олександра Білаша, що побачив світ у листопаді 2020 року у видавництві «С.H. Beck» (Мюнхен, Німеччина) має сприяти розумінню німецькомовною аудиторією основ українського права.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-08-09